Σχετικά με εμάς,

Η Athens Oil ιδρύθηκε το 1976 με έδρα την Αθήνα.
Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των πετρελαιοειδών με εξαιρετική επιτυχία και λίγα χρόνια αργότερα προσέθεσε στις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση κτιρίων, διαγράφοντας παράλληλα ανοδική πορεία και στους δύο τομείς. Η εδραίωση της εταιρίας στον πολύ ευαίσθητο αυτό κλάδο επετεύχθη με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές.Σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, σεβασμός στην τήρηση των υποσχέσεων.
Από εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει η φιλοσοφία της εταιρίας μας, η οποία ταυτίζει το όφελος της με το όφελος των πελατών της. Έτσι δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και υποστήριξη, έχοντας μόνο «ζεστούς» φίλους.

Ποιότητα
Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο. Επενδύσεις σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ελέγχου ποιότητας κατατάσσουν την Athens Oil μεταξύ των κορυφαίων του είδους στην Ευρώπη.

Εξυπηρέτηση
Ο ιδιόκτητος στόλος 35 βυτιοφόρων οχημάτων (ADR , Bottom Filling) και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν το ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της Athens Oil.

Οργάνωση
Για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσετέθησαν στα ήδη υπάρχοντα τμήματα της εταιρίας και άλλα με σκοπό την κάλυψη όλων των αναγκών, όπως:

Marketing
Έρευνας και Ανάπτυξης
Δημοσίων Σχέσεων
Πωλήσεων
Ανθρωπίνων Πόρων & Εκπαίδευσης
Τηλεφωνικού Κέντρου με άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό
Τεχνικών Υπηρεσιών
kaystires