Ολοκληρωμένη διαχείρηση κτιρίων

Η homecare365, σας παρέχει πιστοποιημένα υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων με την χρήση σύγχρονων μηχανογραφημένων συστημάτων και online υπηρεσιών όπως την καταχώριση χιλιοστών και την καταχώρηση πληρωμής κοινοχρήστων.

Αναλαμβάνουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου από την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας (έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων, πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΑΣΑΝΣΕΡ, κλπ) μέχρι και τον προγραμματισμό κάθε απαραίτητης εργασίας συντήρησης, καθαρισμού, πυρασφάλειας, την τεχνική κάλυψη της πολυκατοικίας σας (Άμεση επίλυση βλαβών ή δυσλειτουργιών επί 24ώρου).
Τέλος, αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό του σωστού εφοδιασμού του πετρελαίου έτσι ώστε να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μας και για κάθε ανάγκη του κτιρίου σας μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 18 100 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ 

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η ευθύνη της διαχείρισης γεμάτη προβλήματα και το συμφέρον της πολυκατοικίας είναι και δικό σας συμφέρον διαχειριζόμαστε την πολυκατοικία σας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ