Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η Athens oil ΑΕ ειναι κοντά σας από το 1976 καλύπτοντας τις ανάγκες καθε είδους κτιρίου, καθώς και το πετρέλαιο θέρμανσης με επαγγελματισμό, συνέπεια, και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κατέχουμε ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων, ειδικά για πετρέλαιο θέρμανσης  κάθε μεγέθους έτσι ώστε να είμαστε στην ώρα μας πάντα μέσα στο δίωρο ραντεβού μας ή ακόμα και στην αυθημερόν εξυπηρέτηση.

Ο στόλος μας είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα μέσα μέτρησης και το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο στον τομέα διανομής και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Τα καύσιμα που σας παραδίδουμε τα έχουμε προμηθευτεί από ελληνικά διυλιστήρια και εγκαταστάσεις και τα μεταφέρουμε με δικά μας βυτιοφόρα διασφαλίζοντας την ποιότητα από την αρχή έως την δεξαμενή σας.

Επίσης η εγκατάσταση μας, μόνο για πετρέλαιο θέρμανσης σχεδόν στο κέντρο της Αθήνας διασφαλίζει πάντοτε την επάρκεια σε καύσιμα ακόμα και σε αργίες και απεργίες και διασφαλίζει την ποιότητα περνώντας δύο ποιοτικούς ελέγχους.

Τέλος το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το τηλεφωνικό μας κέντρο ειναι στην διάθεση σας καθημερινά 8 π.μ έως 8 μ.μ και Σάββατο 8 π.μ με 4 μμ

Πρίν αγοράσετε πετρέλαιο καλέστε μας στο 18 100 να σας δώσουμε και εμείς την προσφορά μας !

ΓΙΑ On Line παραγγελία κάντε κλίκ εδώ.

Πετρέλαιο θέρμανσης Ασυναγώνιστες τιμές με την εγγύηση ποιότητας, μόνο των Ελληνικών Διυλιστηρίων.
Πετρέλαιο θέρμανσης Άμεση παράδοση με τον ιδιόκτητο στόλο των 35 βυτιοφόρων και λοιπών οχημάτων.
Πετρέλαιο θέρμανσης Αυθημερόν εξυπηρέτηση.
Πετρέλαιο θέρμανσης Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, με άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
Πετρέλαιο θέρμανσης Συστήματα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας, τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποσότητα.
Πετρέλαιο θέρμανσης Τεχνογνωσία και Τεχνολογία.
Πετρέλαιο θέρμανσης Προηγμένες διαδικασίες (μέσω σύγχρονων λογισμικών – software.) παραγγελιοληψίας, μεταφοράς και δρομολόγησης
Πετρέλαιο θέρμανσης Πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης του ιδιόκτητου στόλου μέσω GPRS, προκειμένου να εντοπίζεται η θέση των βυτιοφόρων άρα και η πορεία της παραγγελίας σας.
Πετρέλαιο θέρμανσης Ευελιξία – Συνέπεια – Αξιοπιστία.
Πετρέλαιο θέρμανσης Προσφορές  τόσο για τον διαχειριστή όσο και για την πολυκατοικία.

Πετρέλαιο θέρμανσης